ایجاد بیماری‌های قارچی با پوشیدن شلوارهای تنگ و کفش‌های نامناسب
.
اطلاعات کاربری
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

 

ایجاد بیماری‌های قارچی با پوشیدن شلوارهای تنگ و کفش‌های نامناسب 
 

به گزارش شبکه ایران به نقل از ایسنا، دکتر عبدالمجید فتی استاد و مدیرگروه انگل‌شناسی

 و قارچ‌شناسی دانشگاه علوم‌ پزشکی مشهد، با اشاره به ویژگی کفش مناسب، اظهار کرد: کفش‌های تابستانی به دلیل منافذی که دارند، تهویه هوا بخوبی صورت می‌گیرد و نیز کفش‌های چرم طبیعی می‌توانند به عنوان کفش مناسب استفاده شوند، اما کفش‌هایی که با مواد پلاستیکی و یا چرم مصنوعی تهیه می‌شوند، نه تنها مانع تبخیر طبیعی عرق پا می‌شوند بلکه محیط مناسبی را برای رشد قارچ و باکتری‌ها فراهم می‌کنند.

دکتر فتی با بیان این که افرادی که پاها یا جوراب‌هایشان بوی بد می‌گیرد، بیشتر از کفش‌های نامناسب استفاده می‌کنند، عنوان کرد: عفونت‌های قارچی حتی می‌توانند از طریق دمپایی‌های رطوبت گیر پس از استحمام نیز منتقل شوند بویژه اگر دمپایی جلو بسته باشد و در آفتاب و یا جای مناسب خشک نشده و تا استفاده بعدی مرطوب بمانند در چنین فضایی، قارچ‌ها می‌توانند رشد کنند و موجب بروز بیماری شوند.

کفش‌های چینی اغلب بوی بد پاها و ابتلا به عفونت قارچی را به همراه دارند

رییس بخش انگل‌شناسی و قارچ‌شناسی بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد اعلام کرد: اکثر قریب به اتفاق کفش‌های چینی عرضه شده در کشور از چرم مصنوعی و مواد پلاستیکی تهیه شده‌اند که تبخیر طبیعی پا را مختل می‌کنند و افرادی که از این کفش‌ها استفاده می‌کنند، اغلب از دو مسأله بوی بد پاها و ابتلا به قارچ‌های لای انگشتان و یا کف پا شکایت دارند عفونت‌هایی که بیشتر در بزرگسالان رخ می‌دهد.

دکتر فتی درباره انواع عوامل عفونت قارچی پا، خاطرنشان کرد: "درماتوفیت‌ها" بیشتر لای انگشتان و کف پا را بدلیل استفاده از کفش نامناسب درگیر می‌کند. عامل قارچی دیگر به نام "کاندیدا"ست که بیشتر در لای انگشتان ایجاد ضایعات قارچی می‌کند و عامل نوع سوم این عفونت‌ها، باکتری شبه قارچ یا کورینه باکتریوم است.

طول درمان تا دو هفته کاهش یافته است

وی با اشاره به این که تشخیص قطعی عفونت‌های قارچی در آزمایشگاه‌ها صورت می‌گیرد و برای تشخیص نوع قارچ بطور حتم باید آزمایش در آزمایشگاه‌های تخصصی انجام شود، تصریح کرد: با داروهای جدید، طول درمان این بیماران تا دو هفته کاهش یافته است اما باید با مراجعه بموقع به پزشک از پیشرفت عفونت جلوگیری شود.

از سنگ پاهای فلزی یا پلاستیکی استفاده کنید

مدیرگروه انگل‌شناسی وقارچ‌شناسی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد به استفاده از سنگ پاهای فلزی یا پلاستیکی توصیه کرد و گفت: سنگ‌پا باید قابل شست‌وشو باشد و به جای خلل و فرج، برجستگی داشته باشد و بهتر است استفاده ازسنگ‌پاهای سنتی کنار گذاشته شود.

وی همچنین خطاب به دانشجویان خوابگاهی و سربازانی که در پادگان‌ها زندگی می‌کنند، توصیه کرد که با پای برهنه روی موکت‌های خوابگاه‌ها راه نروند و در حد امکان از جوراب و یا دمپایی رو فرشی استفاده کنند. همچنین در حمام‌های عمومی و اماکن استخرها هم از دمپایی استفاده کنند.

 

جنس جوراب‌ها از مواد نخی انتخاب شود

دکتر فتی با بیان این که بهتر است کفش‌های تابستانی با جوراب استفاده شود، گفت: بطورکلی و در هر حالتی باید پاها خشک باشند و عرق آن را گرفت و به همین دلیل توصیه می‌شود جنس جوراب‌ها نیز از مواد نخی باشد نه پلاستیکی.





:: موضوعات مرتبط: اخبار , سلامتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 806
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : چهار شنبه 30 مرداد 1392
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پشتیبانی