فهرست سر فصل ها :
1.معرفی کلی فلسفه ی وجودی DOTA
2.معرفی Map های DOTA
3.معرفی اصطلاحات بخش اول
معرفی کلی فلسفه ی وجودی DOTA :
DOTA مخفف عبارت Defense Of The Ancients ، نام یک بازی محبوب در سطح جهانی است که زیر مجموعه ی بازی محبوب Warcraft به شمار می رود.اما نحوه ی بازی DOTA با Warcraft کمی متفاوت است.بازی DOTA فقط با یک هیرو پیش می رود و در آن امکان مدیریت یک گروه نیست.اما محور واحد هر دو بازی جنگ است.آنچه بیش از هر چیز چهره ی DOTA را از Warcraft متمایز می سازد Map های DOTA است.
معرفی Map های DOTA : البته در DOTA تا به حال Map های بسیار زیادی ارائه شده است.اما همه ی Map ها یک استراتژی واحد را دنبال می کنند که قصد معرفی آن را داریم.
اگر نقشه را به شکل مربع مفروض داشته باشیم ، در گوشه ی بالا سمت راست گروه Scourge استقرار دارد که سبز رنگ است.ساختمان ها و سایر موجودات به جز هیرو ها در آن از گروه Undead در Warcraft انتخاب شده است.اما هیروها الزاما به گروه خاصی تعلق ندارند.در گوشه ی پایین و سمت چپ نقشه گروه Sentinel با رنگ قرمز مستقر است که ساختمان ها و موجودات آن به جز هیرو ها از گروه Night Elf انتخاب شده است.هدف کلی گروه Sentinel حراست از The World Tree و گروه Scourge حراست از The Frozen Throne است.در اصطلاح Base گروه Scourge و Sentinel را سه راه مطابق شکل به هم مرتبط می سازند.
بعد از انتخاب هیرو ، به عنوان مثال در یک بازی 3V3 (یعنی 3 نفر در مقابل 3 نفر) هر یک از آن ها از یکی از سه مسیر برای رسیدن به Base گروه مقابل استفاده می کنند.بعد از شروع بازی موجوداتی که Unit نامیده می شوند دسته دسته به سمت گروه مقابل حرکت می کنند که شما اختیار کنترل آن ها را نداشته و فقط اختیار هیروی خود را دارید.
در واقع بازی با شروع اولین درگیری میان Unit های دو گروه کلید می خورد.به هر کدام از سه راه ارتباطی Line گفته می شود.برای رسیدن به ساختمان اصلی هر گروه در هر لاین ، آن گروه می باید 5 تاور را از بین ببرد.زمانی که هیرو انتخاب می شود کسانی در اطرافش در Base وجود دارند که اقدام به فروش آیتم می کنند.آیتم ها می توانند توانایی های خاصی به هیرو ها بدهند و آن ها را قوی تر سازند.
در گوشه و کنار نقشه موجوداتی به چشم می خورند که اصطلاحا Creep نامیده می شوند و بی طرفند.یعنی هر گاه با هر یک از دو گروه می توانند درگیر شوند.این Creep ها برای جمع آوری طلا و گرفتن Level هیروها از طرف هر دو گروه مورد استفاده قرار می گیرند.
مطابق شکل دو شخص آیتم فروش در اواسط نقشه به چشم می خورند که اصطلاحا Hidden Shop نامیده می شوند.آیتم های موجود در Hidden Shop ها در Base موجود نیست.البته دو پایگاه فروش آیتم نیز در گوشه ی سمت راست نقشه و گوشه ی سمت چپ نقشه قرار دارند که آیتم های موجود در آن ها در Hidden Shop ها موجود است.
و در نهایت Roshan ، Roshan بزرگترین و قوی ترین Creep در Map است که اگر کشته شود علاوه بر پول و Level یک آیتم بی نظیر به نام Anakh نیز به هیرو می دهد که در Base و Hidden shop ها موجود نیست و فقط از طریق Roshan قابل دسترسی است.این آیتم سبب می شود هیروی مربوطه پس از کشته شدن در همان مکان زنده شده و مرگ او Kill به حساب نیاید.
معرفی اصطلاحات بخش اول : 1. Pick : Pick کردن به معنای انتخاب هیرو می باشد.
2. Down : به معنای راه ارتباطی پایین نقشه میان دو گروه است.
3. Mid : مخفف کلمه ی Middle به معنای راه ارتباطی وسط نقشه میان دو گروه است.
4. Up : به معنای راه ارتباطی بالای نقشه میان دو گروه است.
5. Solo : به عنوان مثال زمانی که بازیکنی می گوید Me Solo Up یعنی خود به تنهایی قصد دارد از راه ارتباطی بالا پیش برود و مایل نیست هیروی دیگری به جز او از گروهش وارد آن Line شود.
6. Afk : بدین معناست که هیروی بازیکنی در بازی حضور دارد اما خود شخص پشت کامپیوتر نیست.در این حالت می گویند آن شخص در حالت Afk است.
7. FF : مخفف عبارت Fast Finish است و زمانی به کار می رود که یک گروه باخت خود را قبول کرده و به تیم مقابل می گوید FF ، یعنی هر چه سریع تر بازی را با نابود کردن ما به اتمام برسانید.
8. GG : مخفف عبارت Good Game است و در پایان بازی بازیکنان به هم می گویند GG . یعنی بازی خوبی بود.
9. BB : همان مخفف Bye Bye است.
10. Kill : به معنای کشتن هیرو می باشد.اگر گروهی هیروی گروه مقابل را بکشد اصطلاحا Kill گرفته و اگر هیرویی از آن گروه بمیرد اصطلاحا Kill داده است.
پایان بخش اول
:: موضوعات مرتبط:
سرگرمی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1570
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0